Colaboratori Karma Vet Medical

Medici Veterinari Specialiști

Această colaborare asigură animalelelor dvs. de companie cea mai avansată și specializată îngrijire posibilă. Atunci când medicii veterinari din diferite specialități lucrează împreună, își pot împărtăși expertiza și cunoștințele pentru a ajunge la un diagnostic mai precis și pentru a dezvolta un plan de tratament mai eficient. Acest lucru poate duce la rezultate mai bune și o calitate mai bună a vieții pentru animalele de companie aflate în îngrijirea Karma Vet Medical.

Dr. Ana Maria Boncea Diplomate ECVD

European Specialist in Veterinary Dermatology

Absolventă a Universității de Medicină Veterinară București, promoția 2011, își dedică întreaga activitate animalelor de companie. Începând cu anul 2010, împreună cu partenerul și soțul său deschide clinica veterinară Falcon Vet, în București. De-a lungul anilor s-a implicat în numeroase proiecte științifice, dintre care cele mai importante fiind:

  • Co-fondator Hemopet (2012) – Prima bancă de sânge pentru animale de companie,
  • Co-fondator și Secretar SRDV (2014)-  Societatea Română de Dermatologie Veterinară,
  • Co-fondator și Secretar RSVO (2019)- Societatea Română de Oncologie Veterinară.
  • Fondator VetDermTherapy (2017) – Departament dermatologie veterinară din cadrul clinicii FalconVet.

Proiectul de suflet, care stă la bazele carierei urmate astăzi, a fost începerea unui rezidențiat european in dermatologie veterinară. Alături de mentorii săi, Dr. Patrick Bourdeau Dip.ECVD și Dr. Vincent Bruet Dip. ECVD, parcurge 4 ani de training intensiv în domeniul dermatologiei veterinare, în Franța, în cadrul Universității Oniris din Nantes.

Începerea cursurilor de specializare, a presupus susținerea a numeroase prezentări științifice destinate medicilor veterinari din România și de peste hotare. De asemenea, publicarea articolelor științice în diferite jurnale internaționale nu a întârziat să apară.

În anul 2021 obține titlul de specialist european în dermatologie veterinară. Acest titlu de Diplomat European al Colegiului European de Dermatologie Veterinară a fost dobândit în urma unui examen de specializare, susținut în Germania.

Anul 2022 marchează noi începuturi alături de o echipă minunată de medici. Impreună cu Dr. Elisa Bădulescu Rezident European al Colegiului European de Dermatologie Veterinară a inițiat un proiect deosebit  –  înființarea unui cabinet medical veterinar de specialitate – dermatologie, alergologie si otologie – Art Vet Derm, București. Alături de echipa lor, pun la dispoziția medicilor veterinari din România, servicii de specialitate în domeniul dermatologiei veterinare.

Interesele de cercetare sunt orientate către bolile alergice, bolile autoimune și bolile oncologice cutanate.

Printre hobby-uri se numără șoimăritul și călătoriile, însă plăcerea cea mai mare rămâne timpul petrecut în sânul familiei, alături de soțul ei și de cei doi gemeni, Karina și Bogdan. 

[email protected]

Dr. Andrei Tutuneanu

Specialist in Cardiologie Veterinară

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din București în 2012. Din timpul facultății, a început să lucreze în urgențe și terapie intensivă, petrecând 7 ani că medic pe ambulanță, în chirurgie și terapie intensivă. Andrei este unul din membri fondatori ai Societății Romane de Urgențe și terapie intensivă veterinară.
În 2016 a început să își aprofundeze studiile în cardiologie la The European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS), continuând cu numeroase cursuri în domeniu, prin care și-a extins cunoștințele despre cardiologie și tehnică ecocardiografică. În 2022 a participat la Arrhythmia Boot Camp unde s-a pus la curent cu patologiile de ritm.
În prezent dr. Tutuneanu conduce departamentul de cardiologie din cadrul Spitalului Veterinar PetStuff, fiind in proces de acreditare în domeniul cardiologiei veterinare și este lector la diferite cursuri în cadiologie și urgențe veterinare.
Principalele interese din cardiologie ale lui Andrei includ monitorizarea evoluției pacienților cronici, patologiile congenitale, auscultația și aritmiile.