GDPR

Acest site web este detinut si operat de catre KARMA VET MEDICAL SRL , cu sediul social in STR. ISACCEI NR. 31, CAMERA 4,5,6,7 ȘI 8, BL. I. 8, SC. A, ET. P, AP. 1, COD POȘTAL 820166, TULCEA, JUD. TULCEA

Ce fel de date personale prelucrăm?

Datele furnizate de utilizatori.La KARMA VET MEDICAL SRL prelucrăm datele personale ale utilizatorilor și membrilor noștri. În principal, sunt acele date personale furnizate în timpul înscrierii la KARMA VET MEDICAL SRL , sau în timpul transmiterii de înscrieri.

Aceasta date includ în special adresa de e-mail cât și, în cazul membrilor, numele și prenumele, adresa, numărul de telefon și detaliile de plată.

KARMA VET MEDICAL SRL nu colectează și nu prelucrează alt gen de date personale, cum ar fi cele cu caracter sensibil, de exemplu, starea dvs. de sănătate, etnie sau religie, șamd.

În ce scopuri vă procesăm datele cu caracter personal?

Numele și prenumele, precum și detaliile de contact vă sunt procesate pentru a vă putea procesa aplicațiile de membru sau înscrierile transmise de dvs. Prelucrarea datelor în acest caz, este inclusă pe decursul tuturor activităților, de la înregistrarea, prelucrarea, inclusiv plata efectuată. Dacă aceste informații nu sunt furnizate KARMA VET MEDICAL SRL , aceasta din urmă nu își poate îndeplini angajamentul serviciilor solicitate.

Pentru a putea transmite informații despre activități din lumea fitnessului, KARMA VET MEDICAL SRL se folosește de următoarele date personale: adresa de e-mail și uneori numărul de telefon pentru notificări ocazionale prin SMS. În acest caz, trimitem un mesaj despre serviciile pe care KARMA VET MEDICAL SRL le susține și/sau organizează. Procesarea datelor se realizează pentru îndeplinirea intereselor legitime pe care le are KARMA VET MEDICAL SRL sub formă de marketing direct cu caracter limitat. KARMA VET MEDICAL SRL nu are nevoie de consimțământul dvs. pentru acest gen de comunicări, însă vă permite să vă dezabonați în orice moment sau să vă opuneți unei astfel de procesări. Dacă vă retrageți consimțământul, nu vom mai procesa datele dvs. în scopul trimiterii de comunicări, și nici pentru motivele menționate mai sus, pentru a realiza intereselor legitime ale KARMA VET MEDICAL SRL .

Pentru a face publice informații și promova serviciile KARMA VET MEDICAL SRL , se utilizează în principal o adresă de e-mail pentru comunicare. În acest caz, procesarea se bazează numai pe consimțământul, dvs., care este în întregime voluntar și puteți continua să utilizați pe deplin site-ul nostru dacă nu doriți să vă acordați consimțământul. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, dând click pe link-ul corespunzător găsit în fiecare mesaj de comunicare.

Anularea consimțământului și anularea primirea comunicatelor sau mesajelor KARMA VET MEDICAL SRL

Comunicatele companiei. Utilizatorii și membriI KARMA VET MEDICAL SRL se pot dezabona în orice moment de la primirea comunicatelor:

trimițându-vă dezacordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal la KARMA VET MEDICAL SRL prin click pe linkul de dezabonare.

Cine are acces la datele personale?

În primul rând, datele personale sunt prelucrate de către KARMA VET MEDICAL SRL și de către personalul său. Toate persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate să păstreze confidențialitatea și acest angajament continuă chiar și după ce sa încheiat cooperarea cu KARMA VET MEDICAL SRL .

Care este durata de procesare a datelor personale?

KARMA VET MEDICAL SRL procesează datele personale pentru a putea îndeplini și realiza obligațiile asumate pe întreaga durată a înscrierii, inclusiv plata efectuată și derularea serviciilor. Conform legii, KARMA VET MEDICAL SRL păstrează unele dintre datele conținute în documentele contabile.

Comunicările sunt trimise utilizatorilor atât timp cât acest lucru este acceptat de către utilizatori și/sau membri. Acestea sunt trimise până când clientul se dezabonează sau până când își exprimă dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop.

Datele obținute în scopuri de marketing sunt procesate de KARMA VET MEDICAL SRL pe durata consimțământului dvs., adică atâta timp cât veți permite stocarea sau până când vă veți exprima dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop.

Prelucrarea ulterioară a datelor cu caracter personal în plus față de aceste termene limită este efectuată de KARMA VET MEDICAL SRL numai dacă este necesară îndeplinirea obligațiilor care decurg din regulamentul karmavet.ro.

Ce drepturi aveți?

În legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale, puteți să contactați KARMA VET MEDICAL SRL și să o solicitați:

Informații privind datele dvs. cu caracter personal, ce au fost prelucrate de KARMA VET MEDICAL SRL cu privire la scopul și natura prelucrării datelor cu caracter personal, inclusiv informații despre potențialii beneficiari ai datelor cu caracter personal, în afara KARMA VET MEDICAL SRL . Informațiile generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt menționate în aceste regulament.

Accesul la datele pe care le-ați furnizat către KARMA VET MEDICAL SRL , fie în timpul înregistrării, fie în timpul plasării unei înscrieri. Dacă se exercită acest drept, KARMA VET MEDICAL SRL vă va confirma dacă și care date personale sunt prelucrate și, dacă este cazul, vă vor fi puse toate la dispoziție, împreună cu informațiile despre prelucrarea acestora.

Corectarea datelor cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete. Numai în cazul informațiilor actualizate corect vă poate asigura KARMA VET MEDICAL SRL realizarea înscrierii plasate de dvs.

Justificarea și eliminarea unei stări defectuoase(cum ar fi blocarea, corectarea, completarea sau ștergerea datelor personale) dacă considerați că KARMA VET MEDICAL SRL procesează date cu caracter personal ce contravine protecției vieții personale sau încălcând reglementările legale.

Ștergerea datelor cu caracter personal (așa-numitul „drept de a fi uitat”) sau prelucrarea limitată a acestora, în cazul în care acestea nu mai sunt necesare în aceste scopuri sau dacă KARMA VET MEDICAL SRL nu mai are un motiv legitim de a procesa date cu caracter personal, inclusiv în cazurile în care nu sunteți de acord cu prelucrarea ulterioară. În îndeplinirea acestor condiții, KARMA VET MEDICAL SRL vă va șterge total sau parțial datele.

Transferarea datelor personale prelucrate automatizate obținute prin consimțământul dvs. de la KARMA VET MEDICAL SRL către o altă entitate în care KARMA VET MEDICAL SRL  transmite dvs. sau unui alt administrator la alegerea dvs. datele dvs. personale într-un format utilizat în mod obișnuit.

În plus, membri KARMA VET MEDICAL SRL pot contesta prelucrarea datelor cu caracter personal în cazul trimiterii de comunicări irelevante sau a unor evaluări a preferințelor, în baza cărora KARMA VET MEDICAL SRL va înceta imediat prelucrarea datelor cu caracter personal în aceste scopuri.

În plus față de drepturile prezentate mai sus, puteți să contactați întotdeauna KARMA VET MEDICAL SRL cu o reclamație pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Securitatea datelor

KARMA VET MEDICAL SRL este responsabil de securitatea datelor dvs. Manipularea datelor cu caracter personal este în deplină conformitate cu legislația în vigoare, inclusiv cu Politica generală de confidențialitate (GDPR). KARMA VET MEDICAL SRL pune mare preț pe securitatea din punct de vedere tehnic și organizațional când prelucrează date cu caracter personal.

KARMA VET MEDICAL SRL si Netopia garanteaza securitatea Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii si a sistemelor sale informatice. Cititi „Politica de confidentialitate Netopia” si „Politica de confidentialitate KARMA VET MEDICAL SRL ” pentru mai multe informatii despre subiect.

Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. In cazul sistemului aplicat de catre Netopia pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi „Verified by Visa” si „SecureCode” pentru detalii complete.

Toate datele cu caracter personal în formă electronică sunt stocate în baze de date și sisteme accesibile numai persoanelor care au nevoie să dispună direct de aceste date cu caracter personal în scopurile specificate în aceste reguli și numai în măsura în care acest lucru este necesar. Accesul la aceste date personale este protejat. Securitatea datelor personale este testată în mod regulat de KARMA VET MEDICAL SRL și protecția este îmbunătățită continuu.

Contact

Dacă aveți orice fel de nelămurire referitoare la procesarea datelor personale sau în cazul în care considerați că vi s-au încălcat drepturile, vă rugăm să ne contactați la adresa de e- mail:[email protected] sau prin alte mijloace puse la dispozitie pe site.