Echipa Karma Vet Medical

Personal cu înaltă pregătire

Echipa noastră de medici veterinari, tehnicieni si asistenti cu înaltă calificare și compasiune este echipată cu cele mai noi tehnologii veterinare, permițându-ne să oferim o gamă largă de servicii pentru a răspunde nevoilor diverse ale animalului dvs. de companie.

Dr. Cucu Vlad Andrei

Am absolvit Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti in 2013, obtinand in paralel si Masteratul in patologia Animalelor de Companie. Intrucat in perioada studiilor m-am dedicat doar patologiei animalelor de compania, mai ales la Departamentul de Chirurgie, am dobandit astfel o vasta experienta in chirurgie ortopedica si chirurgie generala. 
Din 2013 profesez ca si Medic Veterinar in orasul Tulcea, iar in 2021 am decis si am reusit sa pun bazele unei clinici la standarde europene, cu aparatura de ultima generatie ce poate acoperi toate nevoile pacientilor, astfel putand sa-mi duc pasiunea la un alt nivel.

[email protected]

Dr. Ghioc Paul Alexandru

Am absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Iași, promoția 2022 si încă de pe băncile facultății am început să colaborez cu personalul clinicii KarmaVet Medical, prin intermediul stagiului de practică și internship-uri. Mă consider o persoană ambițioasă și îmi place să fiu într-un proces continuu de autoeducare și dezvoltare. Înclin să fiu empatic cu pacienții mei și îmi place să creez o relație de încredere cu ei și cu proprietarii lor.
Sunt încântat că in prezent fac parte din echipa Clinicii Karma Vet Medical, unde scopul meu este să ofer servicii de cea mai bună calitate.

[email protected]

Tegos Florentina

Fiind asistent manager de 2 ani deja, Karma Vet Medical este pentru mine o a doua mea familie. Pacientii preluati zilnic, modul prietenos de salut al fiecaruia si „oful” pentru care ne-au trecut pragul nu lasa rutina sa se instaleze niciodata!
Pentru mine sala de recepție este o adevarata unitate de primiri urgente si de triaj!

 

Dimu Georgiana

Am absolvit Liceul Teoretic,,Grigore Moisil’’, specializarea filologie si lucrez de aproximativ doi ani alaturi de echipa Karma Vet Medical.
Urmând Postliceala sanitara ,,Sfântul Luca’’ prin prisma pasiunii mele pentru medicina și iubirea pentru animale, m-am regăsit in postul de asistent veterinar. Asa pot sa unesc cele doua pasiuni, medicina si animalele.

 

Aurelia Iscrev

Bună, sunt Aurelia Iscrev si sunt fericită să fac parte din echipa KARMA VET din luna octombrie 2022. Sunt absolventă a Scolii Superioare pentru Asistenta Tehnica in Clinici Veterinare MASTER D MADRID promoția 2020-2022. Pașii m-au purtat spre aceasta lume minunată a animăluțelor și mă bucur de fiecare dată când pot să imi aduc contribuția la bunăstarea și fericirea lor și a stăpânilor lor!

 

Căpută Mădălina

Am absolvit liceul Agricol Nicolae Cornateanu cu calificarea de  tehnician veterinar si sunt angajata Karma Vet Medical de aproximativ trei ani. 
Pasiunea pentru animale a aparut inca din copilărie, pentru mine locul de munca este o a doua casă unde mereu sunt dornică să ajut animăluțele care au nevoie.

 

Popazu Raluca

Sunt absolventă a facultății de Știinte ale Naturii și Știinte Agricole, dar dragostea și compasiunea pentru animale m-au făcut rapid sa ma reorientez în alegerea meseriei mele.
Sunt o persoana sociabilă , caldă , care este întodeauna acolo pentru a ajuta si sunt Asistent Manager in cadrul Karma Vet Medical.
Așadar de aproximativ 3 ani misiunea mea este clară: de a mă asigura de buna funcționare a clinicii în relația cu pacienții patrupezi .