Contactează-ne

Suntem aici pentru tine și animalul tău de companie

trimite-ne un email

fa o programare

Contactează-ne Oricând

ore program

L-V: 10:00 - 18:00

S–D: Doar Urgente

locatie

Unde ne Gasesti

FAQ

Intrebari Frecvente

DE CE SE SCARPINA CAINELE MEU?

Vinovatul numărul unu este puricul! Dacă animalul tău de companie nu este la curent cu prevenirea puricilor sau este deosebit de sensibil la purici, acest lucru poate provoca mâncărimi severe și disconfort. Adesea, problema depășește puricii și implică alergii alimentare sau de mediu. Pentru a determina cauza reală a problemei, se recomandă să discutați cu medicul veterinar.

pISICA MEA FUGE DE CUSCA DE TRANSPORT

Aceasta este o tendință obișnuită la pisici. Apoi petreci foarte mult timp căutând-o în timp programarea la veterinar se apropie. O modalitate de a evita acest lucru este destul de simplă, încorporați transportul pisicii dvs. în mediul său de acasă. În loc să scoateți transportul în momentul în care este necesar, lăsați ușa lui  deschisa și plasați-l într-o zonă în care pisica se simte confortabil. Acest lucru o ajută pe pisică să învețe că transportatorul este un loc sigur. 

actualizarea datelor din rex

Dacă vă mutați domiciliul sau vă schimbați numarul de telefon, este foarte important să actualizați datele asociate microcipului animalului dvs. de companie cât mai curând posibil. Karma Vet Medical vă poate furniza acest serviciu. Aceste detalii sunt vitale in eventualitatea in care animalul dvs de companie se pierde si trebuie identificat dupa codul microcipului.

IMPORTANTA TESTULUI LA SANGE

La Karma Vet Medical lucrăm la cel mai înalt standard de îngrijire și credem cu tărie că efectuarea unui test de sânge preanestezic pentru animalele care sunt supuse unei anestezii generale îndeplinește acest standard. Toate animalele trec printr-un examen fizic complet inaintea unei intervetii chirurgicale, dar un test de sânge ne oferă o privire mult mai detaliată asupra sănătății animalului dumneavoastră, arătându-ne orice procese de boală care pot fi prezente, dar nu sunt evidente. Ne uităm în principal la funcția rinichilor și ficatului, deoarece acestea sunt cele două organe principale care procesează medicamentele anestezice. Prin urmare, orice problemă ascunsă poate fi detectată înainte de operație. Testele de sânge ne oferă, de asemenea, o lectură de bază, așa că dacă există probleme viitoare cu animalul dvs. de companie, avem informații cu care să comparăm rezultatele actuale.

CAINELE MEU MIROASE URAT

De multe ori tartrul dentar este de vină în cauzarea respirației mirositoare a animalelor dvs. de companie. Spălați-vă câinii în mod regulat pe dinți si adăugați hrană pentru dietă dentară. În plus, o vizită anuală la medicul veterinar pentru o curățare corectă a dinților vă va ajuta să vă asigurați că câinele dvs. are nu numai respirație mirositoare, ci și dinți și gingii sănătoase! Da, și animalele de companie ar trebui să facă o vizită regulată la stomatolog 🙂 !

controlul anual preventiv

Câinii îmbătrânesc mult mai repede decât oamenii, așa că, controalele anuale pentru câini sunt ca și cum am merge noi la medic o dată la câțiva ani. Câinii au nevoie de vaccinări regulate. Există diferite opțiuni disponibile atunci când vă vaccinați câinele. Este posibil să aveți nevoie, de asemenea, de un test de sânge sau de un alt tip de tratament pentru câinele dvs. Veterinarul vă va ajuta să decideți asupra tratamentelor potrivite și preventive pentru animalul dvs. de companie.