Servicii Veterinare

La Karma Vet Medical, ne place să vă cunoaștem pe dumneavoastră și pe animalele dvs. de companie pentru a vă oferi soluții personalizate de îngrijire medicală, bazate pe nevoile individuale ale animalului dvs. de companie. 

fa o programare

viziteaza-ne virtual

urgente si internare

Ingrijire Veterinara de Urgenta

Din păcate, animalelor pot fi implicate in accidente, așa cum se întâmplă cu oamenii. În cazul unei urgențe, cum ar fi un accident rutier, o boală sau o convulsie, este important să beneficiați de cea mai bună îngrijire pentru animalul dvs. de companie cât mai curând posibil.

Pentru urgente apelati: 0745.314.276

servicii

Sevicii Veterinare

nutritie

Nutriția adecvată împreună cu apa proaspătă și curată este un ingredient esențial pentru sănătatea generală a animalului dvs. de companie. În calitate de îngrijitor al animalului dvs. de companie, nutriția este cea mai importantă variabilă de sănătate pe care o controlați. Adesea, multe boli pot fi tratate prin modificări ale dietei.

internare

Dacă animalul dvs. de companie urmează să fie internat în spital, medicul veterinar vă va prezenta un plan de tratament care va include o estimare a costurilor asociate cu îngrijirea pe care o va primi animalul dvs. de companie. Știm că doriți să faceți ceea ce este mai bine pentru animalul dvs. de companie și înțelegeți că poate fi o provocare să faceți față discuțiilor medicale și financiare în același timp

diagnostic si tratament

Clinica noastra este echipata pentru a oferi servicii de diagnostic și terapeutice pentru a îngriji nevoile complete de îngrijire a sănătății ale animalului dvs. de companie. Vom folosi o varietate de metode, inclusiv tehnici radiologice.

consiliere

Problemele de comportament pot fi adesea copleșitoare pentru proprietarii de animale de companie. Un câine care latră, sapă și mestecă poate fi foarte frustrant. Nu este neobișnuit ca aceste animale de companie să fie pedepsite pentru ceea ce au făcut fără ca ei să-și dea seama de ce sunt pedepsiți. Acest lucru duce la un proprietar de animal de companie nefericit și un animal de companie nefericit.

medicatie

În calitate de medic veterinar care prescrie medicamentele pentru animalul dvs. de companie, ne putem asigura că există o legătură directă între sala de examen și farmacie. Asta înseamnă că animalul dvs. de companie va primi cât mai repede medicamentul potrivit, în doza potrivită, în forma potrivită.

medicatie si tratament

Indiferent dacă efectuați o intervenție chirurgicală obișnuită sau o procedură de urgență, puteți avea încredere că tot personalul de la Karma Vet Medical va lucra din greu pentru a se asigura că fiecare procedură este minuțioasă, realizată cu cea mai mare expertiză și este cât mai lipsită de stres atât pentru dvs., cât și pentru animalul tau de companie.

FAQ

Intrebari Frecvente

DE CE SE SCARPINA CAINELE MEU?

Vinovatul numărul unu este puricul! Dacă animalul tău de companie nu este la curent cu prevenirea puricilor sau este deosebit de sensibil la purici, acest lucru poate provoca mâncărimi severe și disconfort. Adesea, problema depășește puricii și implică alergii alimentare sau de mediu. Pentru a determina cauza reală a problemei, se recomandă să discutați cu medicul veterinar.

PISICA MEA FUGE DE CUSCA DE TRANSPORT

Aceasta este o tendință obișnuită la pisici. Apoi petreci foarte mult timp căutând-o în timp programarea la veterinar se apropie. O modalitate de a evita acest lucru este destul de simplă, încorporați transportul pisicii dvs. în mediul său de acasă. În loc să scoateți transportul în momentul în care este necesar, lăsați ușa lui  deschisa și plasați-l într-o zonă în care pisica se simte confortabil. Acest lucru o ajută pe pisică să învețe că transportatorul este un loc sigur. 

ACTUALIZAREA DATELOR DIN REX

Dacă vă mutați domiciliul sau vă schimbați numarul de telefon, este foarte important să actualizați datele asociate microcipului animalului dvs. de companie cât mai curând posibil. Karma Vet Medical vă poate furniza acest serviciu. Aceste detalii sunt vitale in eventualitatea in care animalul dvs de companie se pierde si trebuie identificat dupa codul microcipului.

IMPORTANTA TESTULUI LA SANGE

La Karma Vet Medical lucrăm la cel mai înalt standard de îngrijire și credem cu tărie că efectuarea unui test de sânge preanestezic pentru animalele care sunt supuse unei anestezii generale îndeplinește acest standard. Toate animalele trec printr-un examen fizic complet inaintea unei intervetii chirurgicale, dar un test de sânge ne oferă o privire mult mai detaliată asupra sănătății animalului dumneavoastră, arătându-ne orice procese de boală care pot fi prezente, dar nu sunt evidente. Ne uităm în principal la funcția rinichilor și ficatului, deoarece acestea sunt cele două organe principale care procesează medicamentele anestezice. Prin urmare, orice problemă ascunsă poate fi detectată înainte de operație. Testele de sânge ne oferă, de asemenea, o lectură de bază, așa că dacă există probleme viitoare cu animalul dvs. de companie, avem informații cu care să comparăm rezultatele actuale.

CAINELE MEU MIROASE URAT

De multe ori tartrul dentar este de vină în cauzarea respirației mirositoare a animalelor dvs. de companie. Spălați-vă câinii în mod regulat pe dinți si adăugați hrană pentru dietă dentară. În plus, o vizită anuală la medicul veterinar pentru o curățare corectă a dinților vă va ajuta să vă asigurați că câinele dvs. are nu numai respirație mirositoare, ci și dinți și gingii sănătoase! Da, și animalele de companie ar trebui să facă o vizită regulată la stomatolog 🙂 !

CONTROLUL ANUAL PREVENTIV

Câinii îmbătrânesc mult mai repede decât oamenii, așa că, controalele anuale pentru câini sunt ca și cum am merge noi la medic o dată la câțiva ani. Câinii au nevoie de vaccinări regulate. Există diferite opțiuni disponibile atunci când vă vaccinați câinele. Este posibil să aveți nevoie, de asemenea, de un test de sânge sau de un alt tip de tratament pentru câinele dvs. Veterinarul vă va ajuta să decideți asupra tratamentelor potrivite și preventive pentru animalul dvs. de companie.

Testimoniale

Ce Spun Clientii Nostri

Sincer sunt cei mai buni din oraș,începând de la recepție,asistente, medici top, sunt extrem de mulțumită🥰🥰🥰. În primul rând vreu să îi mulțumește domnului dr.Cucu Vlad și în al doilea rând vreu să îi mulțumește domnei Anca pentru coafura de azi ,,domnișoara LEA din frumoasă azi a făcut-o superbă 😘🤗😘🤗

Ana Gianina

Am venit de la Bucuresti in vacanta, iar catelul meu (mops, 8 ani) a ramas blocat de spate. Am apelat printr-o recomandare la Karma Vet, la dr Vlad Cucu si in 2 ore l-a pus pe piciare. Calitatea serviciilor a fost ireprosabila, clinica este de standarde europene si personalul foarte bine pregatit, iar preturile au fost jumatate fata de ce ma asteptam. Recomand cu incredere!
Paul Dragoi